Get paid to share your links!
Bekerja diblog dgn Nuffnang! ~ iDeas come before Learnt

Sandakan Advertising Low Cost

On 2:40:00 am by Heirry Hazim Harun   No comments
bekerja tanpa peluh, hanya duk dirumah depan komputer. tu lah keja ku mcari duit utk repair screen notebook sy ni. . . pada awalnya kawan yg bagi kenal nuffnang ni . . . rasa mcm nak abai kan jewww . . . tapi bila screen pecahhh, d sini lah kat Nuffnang , agak mudah juga mengikut kreativiti kita. . .  News kaa . .  apa2 jew lah .  .!! d tambah lagi dgn minat surfing internet . . . hurmm mmg tak bosan update blog puN . .

bbagai idea kat kepala nie nak kongsi bsama Nuffnang dan anda juga . .  tapi satu jeww trouble nyaa . . bahan tak ada, like camera digital . . ala setakat phone camera no quality, tak ada megapixel puN .LOL . .  InsyaALLAH kalu parents ada duit, abg sy bole tlg . .  hurm dpt lah beli camera digital tu .  . 

ngomong2 ya (indonesia plk) , sambil2x share dgn korg ,  otak kita akan lebih aktif memikir kan sesuatu . . contohnya membina ayat, dan sbgainya yg bole difikir kan secara positif! hal ini cukup baik utk pelajar , 

apa2pun, sampai sekarang income belum dpt lagi lah dari Nuffnang ni !! maklum lah, pekerja baru, bjuta org lagi pendaftar Nuffnang! hurmmm mmg banyak saingan lah dgn d'org!!

btw, nie netbook sy, dah pecah screen dah --- guna monitor jeww!! kesian !! 







gambar tak jelas sangat!! hurmmm
Reactions:

0 comments:

Post a Comment