Get paid to share your links!
Korean POP ( K-POP ) ~ iDeas come before Learnt

Sandakan Advertising Low Cost

On 1:30:00 am by Heirry Hazim Harun in    No comments
Pada mulanya sy tak minat sangat Kpop ni, & langsung tak minat pun. Agak bosan bila dengar kekawan selalu borak cite pasal artis2 korea. arrrggghhhh bengang rasanya time tu... . . Yalah, agak kurang juga peminat artis barat like Taylor Swift , Justin Bieber , BEP , Camp Rock and macam2 lah . . LOL, yahhh, time tu kan bahasa english bahasa duniaaaa, so thats why I lebi suka english song, bole improve bahasa english sy, satu lagi sy faham dari bahasa korea. Huhu, tu jew lah yg sy selalau komen dgn kekawan yg suka K-POP ni.
hu, bila duk stay dgn kawan yg agk gila dgn Kpop ni, hurrmmm siap DVD , VCD , belambak tak terkira...semua korea2. Tiap2 kali pasang! hurrmmm bila kawan sy tu tau jew saluran ONE HD pakej Byond, hurrmmmm terus langgan. Pasal semua cerita2 korea, sampai TV Plasma skali beli, siap cash lagi harga RM1800, ( agak murah cos dia member ) . 42iche punya.LOL

So, bila dah panas sangat dengar cite2 korea, lagu2 korea.... Arhhhggg, daripada menyiksa dari, baek join jew dgn d'org gila korea..LOL Arrhhggg mula2x agak rasa bosan sikit lah. . . . . Lama2x rasa minat tu timbul bila semua penyanyi2 korea menaikkan bulu roma sy ni . . . ( Menyanyi dgn rancak, dance with music , with lirik . . wuhhh best sungguh . . . ditambah lagi dgn ke'kiutan d'org tu!!LOL

Antara kumpulan yg menambat hati, menarik hati hingga terasa kembali ke zaman kebudak-budakan yg kuat ber'emiginasi..LOL yaaa lah, d'org dance, rancak lagi mbuat rasa nak jew jdi mcm d'org.LOL

First Music Kpop make me grow up LOL ;;;;


Beast - Shock

Beast - Beautiful



Boyfriend - Boy friend




G.NA - Black & white



4 Minute - Hot issue



Girl Generation - Oh!


Miss A - Breathe



Miss A - Bad girl Good Girl




Rainbow - A




Secret - Starlight Moonlight




Sistar - Push push




Sistar - How dare you



Ingat, budaya kita jgn d lupa. . . . . .  kalu agak bosan, stress or mcm2 lah, jom enjoy your life with Kpop ...... 
Reactions:

0 comments:

Post a Comment