Get paid to share your links!
Cara-cara membatalkan dari terus menerima email dari Facebook ~ iDeas come before Learnt

Sandakan Advertising Low Cost

On 2:31:00 am by Heirry Hazim Harun   No comments
hu, pening kepala bila banyak email masuk. Tak apalah kalu 10-20 puluh-puluh macam tu. Ni beribu! Semua punya fasal FaceBook jahanam ni lah! Aduhai!

p/s: Kena buat email baru lagi untuk khas urusan punya, but malaslah, kena banyak ingat!

Okay! Sikit-sikit merapuh tak apakan? teruskan tajuk kali ni, cara nya senang sahaja, publish post ni ke rakan-rakan anda. So, insyaALLAH kelak manager Facebook baca nanti, tahulah dia apa nak buat =)) LOL
Reactions:

0 comments:

Post a Comment