Get paid to share your links!
The real profile picture on Facebook ~ iDeas come before Learnt

Sandakan Advertising Low Cost

On 8:53:00 pm by Heirry Hazim Harun in    No comments
"wow... its was awesome." ramai diantara lelaki2 gatal akan kata macam tu bila nampak gambar2 hot, apa lagi ketika berada dilawan web sosial terutama sekali lawan facebook, yg terkenal dimasakini. "awesome"  komen itulah yg akan keluar dari mulut lelaki. Tapi adakah anda tahu, inikah gambarnya yg sebenar-benarnya.       
Anda menjawap "Ya" dengan yakin tanpa ragu-ragu kerana gambarnya terlalu banyak dipost dekat Profile Picture on facebook. 
Satu hari anda membuat plan nak berjumpa dengan si Dia.
Dan akhir sekali,


Anda terkejut melihat fizikalnya yg sebenar. Kerana anda tau "bukan test anda". 

So akhir kata, janganlah percaya sangat dengan pengguna-pengguna facebook yg anda tidak kenali. Banyak risiko yg akan mengundang. Yalah, malang tak berbau katakan.

Nasihat kali terakhir saya untuk post ni, khas untuk lelaki yg kaki perempuan. 
"Kalau nak berkenalan tu, biarlah berkenalan seperti cerita-cerita komidi, drama." Perempuan tak hidu baunya, maksudnya kita tak tau sama ada dia perempuan ke apa? Bila dah khawen, alamak! 
Nampak batang awek pulak! Pelik! (pondan)"
Reactions:

0 comments:

Post a Comment