Get paid to share your links!
Facebook, jadi ada yg fanatik pula! ~ iDeas come before Learnt

Sandakan Advertising Low Cost

On 12:27:00 am by Heirry Hazim Harun in    No comments
anda nampak tak?
dont worry, tengok bawah ni, saya copy and paste

MACAM-
MACAM WATAK PENGGUNA
FACEBOOK
1. MODEL : Tukar gambar setiap
hari
2. PENJENAYAH : Tukar nama
setiap hari...
3. OVER ACTING @ PERASAN
BAGUS : Namanya menggunakan
simbol2 sehingga menyusahkan
kwn2 nak cari terutamanya ketika
kecemasan (Contoh :: 71M@T ->
Jimat)
4. WARTAWAN : suka
menyebarkan pesanan, walaupun
tak penting !
5. PENGGANAS : Suka
menyebarkan link yang
menakutkan (contoh : sila
sebarkan pesanan ini jika tidak
anda akan ditimpa kesusahan @
bencana etc)
6. BINTANG FILEM : Suka update
status setiap 5 minit
7. BINGUNG : Tidak dapat
membezakan ruang untuk wall
post atau status -.-'
8. PERASAN HEBAT : Selalu
melaporkan dimana lokasi semasa
setiap masa ! Contoh ( otw ke
Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin
Mall shopping jap ) kemudian
( karaoke di Mydin Mall )
bla..bla..bla.. Semuanya berlaku
dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''
9. BUDAK HINGUSAN : Selalu
menampilkan gambar dgn gaya
aksi ! (contohnya amek gmbr dgn
mulut terbuka luas, tak takut ke
lalat masuk dlm mulut ?)
10. SHOWOFF : Nak makan pun
siap ambil gambar dulu dan
dibuat pic profile.
MOTIFFFFFF ? :DD

Peduli apakan dengan dorg? Itu hak diorang, kita tiada hak pun. Saya perasan juga watak-watak pengguna facebook ni, but kalu difikir, Facebook sememangnya percuma diseluruh dunia, jadi tiada penghalang untuk mereka menggunakannya. Lain lah kalu page sosial berbayar, walaupun dia tahu page sosial tu memang mantap. Contohlah an? Facebook ni satu hari nanti berbayar, mesti penggunanya juga pun terpaksa menghadkan penggunaan facebook, "mempostkan cerita yg penting sahaja"

Apa-apapun, itu hak masing-masing an? bill internet dia bayar sendiri, fb tu bukan hak dia, dia kah yg buat. perasantan!!!

Tambahan lagi,



Apa guna soalan ni "what's on your mind?". Mestilah kita jawapkan?
hehe, jangan salah faham, bukannya maksud wajib kita jawapkan? Korg wajib mengetahui perbezaan perkataan 'mesti' dan 'wajib'. Tak belajar islam ka? oh, patutlah gagal Bahasa Malaysia. Eh, kenapa u lulus? Meniru!

Bukannya over, but berkongsi dengan rakan selagi percuma. Kalau dia sanggup, sms or call lah kalu tak nak guna sebaiknya facebook. LOL
Reactions:

0 comments:

Post a Comment