Get paid to share your links!
Tandas Awam, jadi punca? wo-men? ~ iDeas come before Learnt

Sandakan Advertising Low Cost

On 8:46:00 pm by Heirry Hazim Harun in    No comments
Tandas awam boleh berlaku bermacam-macam yg tidak diingin. Seperti:-
- zina
- rogol
- cabul
- liwat
- atau homo ringkasnya.
Tapi post kali ini sy berminat berkeriar bila melihat photo ini.

Macam-macam yg boleh berlaku seperti gambar disebelah ni, terjebak! Terperangkap?! Bagaimana jika sebaliknya daripada gambar ini? tandas awam Men, tambah Wo? Wo+Men= WoMen? Kemungkinan juga taktik ini yg digunakan untuk perangkap para wanita (kes rogol). So para wanita sebaik-baiknya membuang tu biarlah dirumah sepuas-puasnya.      Hehe =)) mesti ada yg nak komen "eh, kita tak tau bila kita nak buang" lebih kurang macam tu lah. Okay, jangan risau, KFC Hazim ada penyelesaiannya.

Inilah jalan penyelesaiannya yg amat mudah. Tukarkan simbol huruf,- kepada gambar seperti yg terpapar disebelah ni. So tak ada sesiapa pun dapat menggubahnya.

p/s: Huhu, tetiba sahaja jadi kreatif berkarier mcm ni bila dah gila sangat jadi blogger. Gambar kat atas and sebelah nie, saya download dari laman yg berlainan. Bila digabungkan, jadi inilah ceritanya.

KFC Hazim, boleh bah!!
Reactions:

0 comments:

Post a Comment